Blijvend gewichtsverlies

Een revolutionaire methode met verbluffend resultaat

SYNCHROW, VIRTUELE MAAGBAND

2

BEHANDELAREN

37

JAAR ERVARING

100+

succesverhalen

WAT IS DE VIRTUELE MAAGBAND?

Maak afspraken met je onderbewustzijn

Wilt u graag gewicht verliezen maar heeft u alle dieten al geprobeerd zonder het gewenste resultaat. Dan is de virtuele maagband voor u misschien wel de oplossing.

Misschien heeft u een echte operatie al overwogen maar ziet u op tegen de gezondheidsrisico’s die dat met zich mee brengen. Weet dan dat de virtuele maagband een geweldig alternatief is. Volledig veilig en met geweldige resultaten.

Een virtuele maagband wordt door middel van Hypnose aangebracht. Dus niet fysiek, maar we laten u onderbewustzijn denken dat er een maagband geplaatst is. Het resultaat zal zijn dat u al snel een vol gevoel krijgt waardoor het makkelijker wordt om kleinere porties te eten en u niet alleen maar hoeft te varen op dat oneindige doorzettingsvermogen wat waarschijnlijk al zovaak op de proef is gesteld.

De levens stijl veranderingen die u door wilt voeren zullen nu makkelijker in te zetten en vol te houden zijn. De weg richting u doelen is ingeslagen.

De virtuele maagband is bedoeld voor mensen met een BMI boven de 30. Heb jij een lager BMI dan kan ik je helpen doormiddel van de HypnoSlim

 

VIRTUELE MAAGBAND helpt je:

MINDER TE ETEN
GEWICHT TE VERLIEZEN
GEZONDE KEUZES TE MAKEN
PATRONEN TE DOORBREKEN
MEER TE BEWEGEN
VERTROUWEN IN JEZELF

DE VIRTUELE MAAGBAND ZORGT DAT,

JE SNELLER EEN VOL GEVOEL HEBT
JE MAKKELIJKER AFVALT
 JE MAKKELIJKER STOPT MET ROKEN
JE WEER EEN POSTIEF ZELFBEELD HEBT
JE MINDER ANGSTIG BENT
JE STRESS VERDWIJNT

Meer over hypnose

Bij hypnotherapie werken we met een trance toestand. Deze trancetoestand heb je in je dagelijks leven vaker. Bijvoorbeeld als je heerlijk wegdroomt en in je fantasiewereld zit of ergens helemaal in verdiept bent, in een goed boek of film. De buitenwereld is niet meer belangrijk. Omliggende prikkels pak je niet eens meer op. Binnen de hypnotherapie roepen we deze natuurlijke trance staat op en dit maakt dat je je volledig kunt focussen op je binnenwereld zonder afgeleid te worden door de buitenwereld.
Door middel van hypnose laat jij als cliënt toe dat de hypnotiseur rechtstreeks tegen jouw onderbewustzijn kan praten en in samenspraak met je onderbewustzijn nieuwe helpende overtuigingen kan vastzetten die je verder helpen in het bereiken van je doelen.

In dit proces van hypnose blijf jij altijd degene die controle heeft over je onderbewustzijn. Jij staat toe dat aan jouw gegeven suggesties door het onderbewustzijn worden geaccepteerd en de veranderingen plaatsvinden die jij nodig hebt.

ANDEREN DIE BIJ ONS DE VIRTUELE MAAGBAND HEBBEN GEVOLGD GEVEN ONS 4,5 STERREN

Al vanaf de eerste sessie voelde ik dat er iets veranderd was. Het koste me direct al minder moeite me te houden aan een gezond leefpatroon. En het resultaat is het bewijs.

Naast de hypnose heeft Chantal me intensief begeleidt met voeding en bewegingsadvies. Het totaalplaatje heeft mij geholpen mijn gewoontes nu echt te veranderen.

Het dagboekje voor thuis en de hynosesessies voor thuis gaven mee veel houvast en maakte dat ik kan zeggen dat ik nu blijvende veranderingen heb gemaakt.

Virtuele maagband, samen op weg naar een gezond en fit lichaam

WAT KUNT JE VERWACHTEN

4 sessies
Vriendelijke methode met groot resultaat
80% slagingspercentage
Leefstijl advies
Geen complicaties
Veilig

Het programma bestaat uit 4 hypnose sessies. Alvorens we met de sessies starten is er een mogelijkheid om een oriënterend gesprek te voeren. Wanneer je hierna het gevoel hebt dat de virtuele maagband ook echt iets voor jou is, plannen we de eerste sessie in.

In deze eerste sessie voeren we een intake, introductie en volgt er een hypnosesessie voor de virtueel pre-operatieve intake.

De tweede sessie zal in het teken staan van de werkelijke hypnotische, virtueel operatieve ingreep.

In de derde sessie richten we ons op het bijstellen van de operatieve ingreep.

en in de vierde sessie zetten we de puntjes op de i.

Binnen de begeleiding zal je ondersteund worden in alle leefstijl veranderingen die de virtuele maagband zal teweeg brengen. Een intensieve samenwerking met opdrachten in lijn met jou nieuwe ik.

Na de laatste sessie ga je thuis nog aan de slag met hypnose oefeningen om je nieuwe patronen goed in te laten slijten.

Enkele reacties van hen die de virtuele maagband hebben ervaren

Ik heb al zoveel geprobeerd om af te vallen. Deze methode is geweldig. Ik heb al snel een vol gevoel, waardoor minder eten en meer bewegen als vanzelf gaat.

Wil
Gewichtsverlies

De resultaten zijn verbluffend. Niet alleen mijn gewichtsverlies, maar ik voel me ook een stuk energieker. Ik beweeg meer en geniet meer van het leven.

Maurice
Leefstijl

Ik vond het wel spannend om onder hypnose te gaan. Maar wat een fijne methode is dat, het heeft me veel gebracht. Ik ben hard op weg naar mijn doelgewicht.

Josien
Hypnose

De virtuele maagband zal ook voor jou werken

Een methode met geweldige resultaten

Door onze persoonlijke intensieve samenwerking, gaat het ons samen lukken je doelen te bereiken. De hypnotherapie zal als hulpmiddel dienen waardoor de weg ernaar toe makkelijker wordt. Start vandaag door een afspraak te maken. 

Hypnotherapie

€699,- Euro

Totaal prijs

Laat het ons weten en start met de virtuele maagband

Je kunt ons bereiken op verschillende manieren

Mail ons: info@synchrow.nl

Bel ons: 06-18035727

of vul het onderstaande contactformulier in