In een oogwenk

Helpt IEMT je om negatieve emoties en ervaringen achter je te laten en de weg vrij te maken voor een leven zoals jij dat wilt.

SYNCHROW Integral eyemovement therapy

2

BEHANDELAREN

37

JAAR ERVARING

100+

succesverhalen

WAAROM INTEGRAL EYEMOVEMENT THERAPY (IEMT)

Een vriendelijke manier om sterke emoties te verminderen en verlichting te bieden

In ons leven maken we veel mee, kleine en grote gebeurtenissen die ieder van invloed zijn op het leven wat je in het hier en nu leidt. Al deze gebeurtenissen zijn in jou brein en lichaam gekoppeld aan de emotie wat je op dat moment van beleven hebt gevoeld. In je leven ben je bij volgende gebeurtenissen regelmatig herinnerd aan die eerdere gebeurtenis of dat eerdere gevoel en jou brein en lichaam maakt hier jou eigen waarheid van. Een voorbeeld hiervan is: als 3 jarige schrok je van een blaffende hond achter het hek bij de buren. Bij gebeurtenissen daarna die daar op leken, waarbij je honden zag, een hond hoorde blaffen of voorbij dat hek kwam herinnerde jij je dit gevoel. Bij al deze gebeurtenissen die je daaraan laten denken wordt dit schrikgevoel versterkt wat uiteindelijk in het hier en nu leidt tot een angst voor honden. Met IEMT kunnen we deze aangeleerde patronen doorbreken.

 

IEMT helpt bij:

ANGSTEN/NEGATIEVE EMOTIES
TRAUMA’S
BURN-OUT KLACHTEN
DEPRESSIE
NEGATIEF ZELFBEELD
STRESS KLACHTEN

IEMT ZORGT DAT,

JE STOPT MET PIEKEREN
JE WEER JE DOELEN BEREIKT
 JE WEER POSITIEF OVER JEZELF DENKT
JE OUDE PATRONEN DOORBREEKT
JE MINDER ANGSTIG BENT
JE STRESS VERDWIJNT

IEMT als middel om je zelfbeeld te verbeteren

Een negatief beeld over jezelf komt vaak voort uit ervaringen uit het verleden. Je hebt voor jezelf geconcludeerd dat je ergens niet goed in bent of je in totaal niet goed genoeg bent. Telkens wanneer dit gevoel van niet goed genoeg zijn door ervaringen in je leven bevestigd werd, zorgde dit ervoor dat je negatiever over jezelf ging denken.  Tot het uiteindelijk jou eigen waarheid werd met een laag zelfbeeld en veel onzekerheid tot gevolg.

Met IEMT kunnen we je zelfbeeld verbeteren. We verminderen de impact van al die herinneringen die bijgedragen hebben aan dit verstoorde beeld wat je van jezelf hebt. En wanneer deze impact verzacht is kun je met nieuwe ogen naar jezelf kijken en je herinneren dat je perfect bent zoals je bent.

ANDEREN DIE BIJ ONS IEMT HEBBEN GEDAAN GEVEN ONS 4,5 STERREN

Na twee sessies IEMT sta ik zelfverzekerder voor grote groepen bij het geven van een presentatie.

Mijn dochter van 10 had een slikangst opgelopen. Door IEMT at ze weer als vanouds.

Door IEMT is mijn angst voor de dood verdwenen. Ik voel me daardoor weer vrijer en gelukkiger.

IEMT, WERKT IN EEN OOGWENK…

WAT KUN JE VERWACHTEN

DUUR: 1-5 SESSIES
UITGEBREIDE INTAKE
DIRECT EFFECT
LANGDURIG RESULTAAT
PERSOONLIJKE BEGELEIDING
WIJ ZIJN ALTIJD BEREIKBAAR

IEMT is een therapie waarbij de ogen worden bewogen om nieuwe verbindingen in de hersenen te maken en op deze manier de gevoelsmatige sensaties en emoties die passen bij angst, fobie of de ongewenste emoties bij bepaalde situaties te verminderen of te laten verdwijnen.

In een gezamenlijk gesprek bespreken we waar je last van ondervindt en welke doelen je wilt bereiken. Ik laat je middels een eenvoudige oefening kennis maken met IEMT waarna we kunnen bepalen of deze techniek bij je past. We kunnen werken met emoties of gedrag wat je wilt veranderen. Ook kunnen we werken aan je zelfbeeld. Er is geen onderwerp of gevoel waar we niet mee kunnen werken.

Wanneer IEMT ingezet wordt heeft dit in de meeste gevallen al heel snel een duidelijk effect. Bij meer chronische en complexe problemen worden ook goede resultaten gehaald maar kan het zijn dat er meer sessies nodig zijn.

Enkele reacties van hen die IEMT bij ons ervaren hebben

Ik had niet gedacht dat het zo eenvoudig was, alsof mijn zorgen weggeveegd zijn.

Bram
Over de werkwijze

Het was niet nodig om te praten over mijn herinneringen. Het werd niet erger, maar juist snel beter.

Simone
Beleving van IEMT

Ik voel me zelfverzekerder, en ben zelfs trots op mezelf hoe ik nu in het leven sta

Lisa
Over haar zelfbeeld

IEMT zal ook voor jou werken

Er is geen onderwerp wat wij met IEMT niet kunnen aanpakken

Door onze persoonlijke intensieve samenwerking, en de oneindige mogelijkheden van deze geweldige methode gaat het je zeker lukken met IEMT je problemen te verminderen, patronen te doorbreken en doelen te bereiken. Start vandaag en neemt contact op om je eerste afspraak te plannen. 

IEMT

€99,- euro

Prijs per sessie van 1 tot 1,5 uur.

Laat het ons weten en start met IEMT

Je kunt ons bereiken op verschillende manieren

Mail ons: info@dutchflow.nl

Bel ons: 06-18035727

of vul het onderstaande contactformulier in