In gesprek met je onderbewustzijn

Om zo patronen te doorbreken en je doelen te bereiken

synchrow Hypnotherapie

2

BEHANDELAREN

37

JAAR ERVARING

100+

succesverhalen

WAAROM HYPNOTHERAPIE

In gesprek met je onderbewustzijn

Hypnose kan ingezet worden voor het verminderen van lichamelijke, psychische en emotionele klachten. Vaak zorgt het leven ervoor dat we patronen ontwikkelen die we inzetten om het appèl wat er gedaan wordt door je omgeving aan te kunnen. Deze patronen kunnen ooit helpend voor je zijn geweest maar soms kom je op een punt in je leven waarbij je kunt zeggen dat het niet meer helpend is. Het houdt je weg bij een vrij en gelukkig leven. Dan is het tijd om deze patronen te doorbreken.
Met je verstand weet je dat het gedrag dat je vertoond niet helpend voor je is, maar het blijkt op doorzettingsvermogen erg moeilijk te zijn om dit gedrag te veranderen. Hypnotherapie kan op dat moment helpen om die patronen voor eens en voor altijd achter je te laten en nieuwe meer passend gedrag ervoor in de plaats te zetten.

 

 

HYPNOTHERAPIE helpt bij:

ANGSTEN
AFVALLEN
BURN-OUT KLACHTEN
DEPRESSIE
STOPPEN MET ROKEN
STRESS VERMINDEREN

HYPNOTHERAPIE ZORGT DAT,

JE STOPT MET PIEKEREN
JE MAKKELIJKER AFVALT
 JE MAKKELIJKER STOPT MET ROKEN
JE WEER EEN POSTIEF ZELFBEELD HEBT
JE MINDER ANGSTIG BENT
JE STRESS VERDWIJNT

Hypnose in de praktijk

Bij hypnotherapie werken we met een trancetoestand. Deze trancetoestand heb je in je dagelijks leven vaker. Bijvoorbeeld als je heerlijk wegdroomt en in je fantasiewereld zit of ergens helemaal in verdiept bent, in een goed boek of film. De buitenwereld is niet meer belangrijk. Omliggende prikkels pak je niet eens meer op. Binnen de hypnotherapie roepen we deze natuurlijke trance staat op en dit maakt dat je je volledig kunt focussen op je binnenwereld zonder afgeleid te worden door de buitenwereld.
Door middel van hypnose laat jij als cliënt toe dat de hypnotiseur rechtstreeks tegen jouw onderbewustzijn kan praten en in samenspraak met je onderbewustzijn nieuwe helpende overtuigingen kan vastzetten die je verder helpen in het bereiken van je doelen.

In dit proces van hypnose blijf jij altijd degene die controle heeft over je onderbewustzijn. Jij staat toe dat aan jouw gegeven suggesties door het onderbewustzijn worden geaccepteerd en de veranderingen plaatsvinden die jij nodig hebt.

ANDEREN DIE BIJ ONS HYPNOTHERAPIE HEBBEN GEVOLGD GEVEN ONS 4,5 STERREN

Na 1 sessie ben ik gestopt met roken, ik vindt het zelfs vies om nu een sigaret te ruiken.

Ik ben sinds de hypnose sessie minder somber, ik sta weer vrolijker en vrijer in het leven.

Ik ben hard op weg naar mijn doelgewicht. Ik heb nieuwe gewoontes in eten en bewegen

Hypnotherapie helpt je patronen te doorbreken en je doelen te bereiken

WAT KUN JE VERWACHTEN

1TOT 3 CONSULTEN
UITGEBREIDE INTAKE
DIRECT EFFECT
LANGDURIG RESULTAAT
PERSOONLIJKE BEGELEIDING
WIJ ZIJN ALTIJD BEREIKBAAR

Binnen de sessie wordt er eerst gestart met een voorgesprek waarin het een en ander uitgelegt wordt over wat hypnose is en hoe dit toegepast wordt. Ook verkent de therapeut samen met jou de hulpvraag, waar je probleem vandaan komt en wat je graag zou willen bereiken.

Binnen de hypnotherapie helpt de therapeut jou in diepe staat van ontspanning te komen. In een trance waar jij zelf de controle over hebt. De prikkels uit de buitenwereld worden even buitengesloten waardoor je volledig in contact bent met je onderbewustzijn. De hypnotherapeut gaat in gesprek met jou onderbewustzijn en onderzoekt waar de klachten en de ongewenste patronen die jou in het dagelijkse leven in de weg staan vandaan komen. Jou onderbewustzijn heeft alle wijsheid in pacht en weet ook wat er voor nodig is om je weer helemaal fijn en in je kracht te voelen. De hypnotherapeut gaat in gesprek met het onderbewustzijn om oude gevoelens en patronen die je niet meer dienen te vervangen door positieve, helpende gevoelens en patronen.

Enkele reacties van hen die hypnotherapie hebben ervaren

Wat een fijne methode het heeft me zoveel verlichting gegeven. En direct resultaat op mijn klachten

Petra
over hoe zij hypnose heeft ervaren

Ik voelde me heerlijk na de hypnose sessie. Totale ontspanning. Een hele goede ervaring

Jac
over ervaring hypnose

Chantal wist me goed op mijn gemak te stellen. Een goede ervaring met daarbij ook een goed resultaat.

Veerle
Ervaring met de hypnotherapeut

Hypnotherapie zal ook voor jou werken

Een methode met geweldige resultaten

Door onze persoonlijke intensieve samenwerking, gaat het ons samen lukken je doelen te bereiken. De hypnotherapie zal als hulpmiddel dienen waardoor de weg ernaar toe makkelijker wordt. Start vandaag door een afspraak te maken. 

Hypnotherapie

€125,- Euro

Prijs per sessie

Duur 1 tot 1,5 uur

Laat het ons weten en start met hypnotherapie

Je kunt ons bereiken op verschillende manieren

Mail ons: info@dutchflow.nl

Bel ons: 06-18035727

of vul het onderstaande contactformulier in